Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Kupatilo je prostorija koju često zanemarujemo, jer jednostavno ne stižemo da mu posvetimo vreme. Uostalom, koliko vremena provodimo tamo?

Zar to nije najčešći izgovor kada je u pitanju ni krivo, ni dužno kupatilo. Prostorija u kojoj treba da se opustite, uronite u miršljavu kupku i sve brige pustite da se udave u mošusnoj peni. Što je teško ukoliko je kupatilo natrpano gomilom flašica od kojih svaka sadrži po jedan ili dva mililitra neke tečnosti, i ostalih džidža-bidža po fiokama, koje ne služe ni čemu.

Sredite kupatilo i organizujte ga na kreativan i efektan način:

Šminka

Bacite nepotrebne kutije i korpice natrpane četkama i puderima koje retko i da koristite. Kupite jedan od plastičnih kancelarijskih stalaka za papire i smestite svoje dragocene kutijice na odgovarjući način. Sve je pregledno i na jednom mestu. Genijalno zar ne?

Untitled 1 Moj kutak: Organizujte prostor kreativno

Proizvodi za kosu

Četke, pene, sprejevi, sve bi ujutru trebalo nekako biti nadohvat ruke, ali nekako opet nije i onda nastaje haos. Kupite jedan ovakav platneni držač sa džepovima u odgovarajućoj nijansi, rešićete problem i dobiti lep detalj.

Untitled 11 Moj kutak: Organizujte prostor kreativno

Kozmetički uzorci

Imate ih gomilu, jednostavno želite da isprobate i ne želite da ih bacite. Naravno, ali bacićete ih ukoliko se budu vukli po fiokama i raznim kutijicama i korpama, jer neće biti na vidnom mestu i proći će im rok trajanja. Nabavite jednu staklenu posudu i sve ih stavite na jedno mesto. Opet ste dobili pobedničku kombinaciju: lep detalj koji je koristan.

Untitled 12 Moj kutak: Organizujte prostor kreativno

Peškiri

Mora da ste već videli ovaj način savijanja peškira u frizerskim salonima. Odlično. Onda shvatate da je to vrlo korisno i efektno. Kopirajte.

Untitled 13 Moj kutak: Organizujte prostor kreativno

Toalet papir

Pletene korpe mogu biti sjajan detalj, okačite ih na orman. Nekoliko u nizu, ne morate naravno u svaku staviti toalet papir.

Untitled 14 Moj kutak: Organizujte prostor kreativno

Sve i svašta

Ove korpe možete okačiti na slobodan zid, u njih staviti peškire, toalet papir, na njih kutije sa ostalim proizvodima. Totalno stilizovano, zar ne?

Untitled 15 Moj kutak: Organizujte prostor kreativno

Šampon i regenerator

Ukoliko želite da vaše kupatilo bude makar malo drugačije, te da mu podarite dozu stila, to možete učiniti prvenstveno promenom nekih sitnih detalja. Sadržaj bočice šampona i regeneratora sipajte u dva ista dozera, koja ćete obeležiti slovima, ne biste li ih razlikovali. Vrlo jednostavno i vrlo, vrlo efektno.

Untitled 16 Moj kutak: Organizujte prostor kreativno

Maja Bunčić

Editors choice