Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Nijedan dom nije potpun bez kutka za decu u kome ona spavaju i uče. Ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko vaš životni prostor dozvoljava veće promene u enterijeru, ne bi bilo loše da kutak za spavanje odvojite od dela u kome vaše dete uči. Ako to ipak nije moguće, vodite se minimalističkim stavom, ali zadržite kreativnost u ostvarivanju ideja.

Najvažnija stvar u dečijoj sobi jeste osvetljenje. Potrudite se da njihov kutak prima dovoljno svetlosti tokom dana, a obezbedite i prijatno noćno osvetljenje. Na takvim detaljima ne treba štedeti. Udoban krevet i prostran deo za učenje su takođe veoma važni. Važno je imati na umu da svaki od ovih elemenata bude autentičan i udoban u isto vreme.

Interesantnu kombinaciju u enterijeru predstavljaju nijanse narandžaste, crvene i žute boje. Predlažemo vam da uz krevet za spavanje postavite police za knjige – zanimljiva štiva će vaše dete lakše držati na jednom mestu. Uz policu postavite garderober u kome će se nalaziti najosnovnija odeća. Ne bi bilo loše da u jednom posebnom kutku doma držite sve ostale dečije stvari – time ćete samo doprineti udobnosti dečijeg kutka.

Ukoliko imate dvoje dece koja dele istu prostoriju, krevete postavite jedan naspram drugog, a između njih postavite radni sto. Obratite pažnju na detalje: koristite posteljinu vedrijih boja, tepihe sa modenim šarama, police za knjige od različitih boja i materijala i slično.

137 Moderne sobe za tinejdžere

Obojite sobu veselim bojama

223 Moderne sobe za tinejdžere

Potrudite se da se police nalaze u blizini kreveta

319 Moderne sobe za tinejdžere

Kombinujte više nijansi

419 Moderne sobe za tinejdžere

Obratite pažnju na detalje

516 Moderne sobe za tinejdžere

Vodite se minimalističkim stavom

Tekst: Jovana Katić

Editors choice