Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Uređenje ormara posebno je zahtevan posao, a naročito devojkama koje vole šoping, uživaju u njemu i svaki dan dopune svoj garderober nekom sitnicom.

Nego, znate kako kažu, sve je super dok preliva i dok se puni. Bio bi mnogo veći problem da je prazan, zato je najvažnije organizovati se!

Složite stvari po bojama

Daleko od toga da smo pristalice vojničkog načina života, ali stvari zaista treba složiti ravno i precizno, pa u milimetar. Nije da preterujemo, ali to je navika koja se teško stvara, a i te kako vam može uštedeti vreme i pomoći u funkcionisanju.

Tako devojka ne mora satima tražiti određenu majicu već zahvaljujući lepo poređanim stvarima, može je uočiti za tili čas. Presvlačenje će biti lakše, a da ne pričamo o ličnom osećaju zadovoljstva.

331 Misterija ormana: Sve je u organizaciji

Ograničen prostor razlog je broj jedan zbog kog ne treba bacati stvari nasumično i bez ikakvog reda praviti besmislene gomile.

Takođe je velika greška imati nekoliko ormara za sve. Treba tačno odrediti u kom ormaru stoje koje stvari. Neka jedan bude za zimsku odeću, kapute i jakne, drugi za pamučne stvari, majice i letnje krpice, a lepo bi bilo i nabaviti cipelarnik.

Da biste izbegli gužvanje stvari, nabavite ofingere. Na njih možete staviti više pari pantalona ili suknji. Takođe možete iskoristiti prostor ispod police tako što ćete ubaciti klizač, a to je savršeni prostor za skladištenje marama.

150 Misterija ormana: Sve je u organizaciji 429 Misterija ormana: Sve je u organizaciji 237 Misterija ormana: Sve je u organizaciji

Savršeni muški plakar za primer:

522 Misterija ormana: Sve je u organizaciji

A evo i ženskog:

619 Misterija ormana: Sve je u organizaciji

Izvori fotografija: najboljamamanasvetu.com, modnaterapija.blogspot.com, namestaj24.com, modnaterapija.blogspot.com

Violeta Stojanović

Editors choice