Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Ovaj stilozovan stan u Nemačkoj je vizija dekoratera Aleksandra Cenzura (Alexander Zenzura). Zaista je potreban stan standardne veličine i određene prerade kako biste napravio ogroman prostor. Ima mnogo elemenata u ovom prostoru, od nameštaja do dekoracije i detalja za sobe koji od ovog prostora prave jedan ogroman.

Na prvi pogled, ovaj stan izgleda kao da je kuća od 1000 m2, a ne stan! Glavni deo je sastavljen iz dnevne sobe, dela za ručavanje i kuhinje. Iako je deo nameštaja za napolje u nezavisnom delu, otvorenost prozora čini da izgleda kao da je sve u jednoj sobi. Zeleniš koji uokviruje prozore zaista doprinosi tome da spoljašnjost izgleda kao da je unutra.

1 Mali prostor u velikom stilu

Ovaj prostor prosečne veličine uređen je tako da deluje ogromno

2 Mali prostor u velikom stilu

Tri dela su spojena u jedan, te odaju utisak luksuza i komfora

Kuhinjski deo je jednostavan i manji ali ne smeta lepoti i uzvišenosti ovog dizajna. Ugrađene rerne daju prostor za više ormarčkića i dela sa šankom. Deo za ručavanje ima ogledala od poda do plafona što daje iluziju dubljeg prostora. Čista bela paleta sa neutralnim bojama ponegde daje sobi otvorenost.

3 Mali prostor u velikom stilu

Kuhinjski elementi su sređeni tako da štede prostor

5 7 Mali prostor u velikom stilu

Glavna spavaća soba ponovo koristi jako visok plafon uključujući elegantni luster od kog ova soba deluje ogromno. Dizajn ima dosta različitih tekstura – od tepiha do kreveta, prevelikih jastuka i madraca, i kristala na lampama, kao i već pomenutog lustera. Nameštaj je ograničen na dve natkasne i mali ormar. Plazma televizor je stavljen na zid zajedno sa zvučnicima kako bi se uštedeo prostor.

10 13 Mali prostor u velikom stilu

Prostor spavaće sobe je iskorišćen najbolje moguće

Kupatilo se nastavlja u koncept ogromnog prostora sa tuš kabinom i odvojenom kadom, duplim lavaboima i ormarčićima u kojima su sakriveni veš mašina i mašina za sušenje veša. Mermer i pločice izgledaju prelepo i doprinose luksuznoj atmosferi.

16 17 Mali prostor u velikom stilu

Kupatilo izgleda luksuzno i grandiozno

Dečja soba je prostorija u stanu koja ima najviše boja i pokazuje kako je lako iskoristiti mali prostor tako što će nameštaj ostati jednostavan. Postoji čak i soba za igranje, puna igračaka koju su deca odabrala!

20 Mali prostor u velikom stilu

Bojom je uneta radost u sobu mališana

Maja Luković

Editors choice