Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ako imate “hipoalergijskog” ljubimca, vi ste veoma srećan čovek. Oni imaju manje dlake i mnogo manje se linjaju od ostalih, pa onda ne prave mnogo problema ni vašoj garderobi.

Ipak, većina kućnih ljubimaca se linja i ako hoćete da sačuvate svoju garderobu od dlaka koje seje vaš ljubimac, pratite ova jednostavna uputstva.

Kupite lepljivi roler

Kada živite sa krznenim prijateljem, morate da imate lepljivi roler pri ruci. Stavite jedan i u tašnu i uvek ga nosite sa sobom kako biste popravili “štetu” koju vam je ljubimac napravio.

Isplanirajte vreme za igru

Najbolje je da napravite raspored svojih aktivnosti i tako odredite kada ćete se igrati sa svojom omiljenom životinjom. Igrajte se sa svojim psom ili mačkom ranije, kako oni ne bi bili u razigranom raspoloženju baš kada ste vi na vratima i skakali vam po garderobi.

embedded pet love Kućni ljubimci: Kako da zaštitite odeću od njihove dlake?

Zaštitite svoj ormar

Koliko god vaš ljubimac bio mio, dobar i pametan, on je ipak samo životinja! Zato ne možete očekivati da će paziti na vaše skupe stvari i da neće sažvakati vaše nove cipele ukoliko mu stoje na vidiku. Baš iz tog razloga složite svoje stvari i obezbedite ormar kako vaš pas ili mačka ne bi mogli da ulaze u njega.

Koristite sprej protiv naelektrisanja

Kada usisavate često dlaka neće tako lako da se ukloni sa tepiha, jer dolazi do naelektrisanja i dlaka se samo prenosi sa jedne na drugu stvar. Zato kupite sprej protiv naelektrisanja i prvo njega naprskajte.

embedded cleaning products Kućni ljubimci: Kako da zaštitite odeću od njihove dlake?

Bez dlaka u mašini za veš

Često ćete poželeti da sve stvari koje je vaš ljubimac zaprljao ili na kojima se nalaze njegove dlake jednostavno ubacite u mašinu. To nikako nije dobra ideja, jer će se tako dalje prenositi na vaše stvari, ali i vremenom zapušiti veš mašinu!

Gumene rukavice

Brz način da otklonite dlake sa odeće kada nemate vremena a ni lepljivi roler pri ruci jesu gumene rukavice za čišćenje. Navucite ih i onda njima prelazite preko odeće.

embedded cute cat Kućni ljubimci: Kako da zaštitite odeću od njihove dlake?

Redovno ih češljajte

Verovatno i sad vodite računa o frizuri svog mezimca, ali što ga učestalije češljate, to će imati manje dlaka koje će sejati po vašoj garderobi!

Lenka Gatić

Editors choice