Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Prljavština i mrlje najčešće napadaju meke materijale poput somota, ali i izvrnute kože, pa i antilopa.

Antilop koža koristi se za proizvodnju većeg broja proizvoda, uključujući presvlake, rukavice, jakne i torbe, pa čak i neki nameštaj. Ne smemo zaboraviti ni cipele koje se najčešće prave od svinjske, kravlje, ali i kože jelena.

Važno je potruditi se i uložiti napor, jer se mrlje neće očistiti same od sebe. Bez obzira da li se radi o čizmama, torbi ili pak nameštaju od antilopa, podjednako je ružno gledati ih isflekane.

Pronađi efektno sredstvo za čišćenje

U nedostatku sredstava pribegavamo korišćenju svakakvih proizvoda. To je nešto što ne valja raditi, jer ćemo tako samo uništiti predmet. Fleka ne nestaje, već se stvara još veća.

Čak i najupornije fleke nestaju kada se nađe lek koji ih uništava.

11 Kako očistiti antilop?

Pronađite sunđer i gumene rukavice

Ne treba sredstva za čišćenje pipati golim rukama. Zato nabavite rukavice i sunđer i nikada ne budite u direktnom kontaktu sa proizvodima za ćišćenje koji mogu biti toksični. Ove dve stvari mogu se upotpuniti nekom jačom četkom ili šmirglom, ako treba da zagrebete ispod površine.

Najveće problem nam stvara loše vreme, kada je blatnjavo i mrlje se lako lepe. Pre nego što detaljno operete cipele, pokušajte da suvom krpom “očistite”, a onda hladnom vodom sperete prljavštinu.Vlažna krpa takođe pomaže da se uklone male mrlje i vidljivi znakovi prljavštine. Pošto ste predmet očistili sredstvom ili vlažnom krpom, iznesite ga napolje kako bi se osušio na svežem vazduhu. Ne pokušajte da ga sušite fenom ili grejalicom, jer će izgubiti prvobitni oblik.

21 Kako očistiti antilop?

Ukoliko je žvaka zalepljena…

Ovaj naizgled nerešiv problem rešava zamrzivač. Cipele ostavite u hladnjaku i za nekoliko sati, one će se zamrznuti, a žvaka će spasti.

Koristite sirće za uklanjanje fleka od slanih jela i alkohola, a sam alkohol uz pomoć pamučne krpe lako skida fleke od mastila.

Boje na odeći i obući od antilopa relativno brzo blede te je najbolje da ih držite u zatamnjenim prostorijama. Postarajte se da prostorija u kojoj ih držite ne bude vlažna kako ne bi privukle buđ koja se teško čisti.

Izvor fotografija: minimagazin.info

Violeta Stojanović

Editors choice