Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Vaša mašina za pranje sudova krije svoja tajna umeća. Baš ona ima tu sposobnost da načini stvari kristalno čistim i to baš one koje vi ne možete. Neka vas ne iznenade sledeće stvarčice koje ne bi imale isti sjaj da nije mašine za pranje posuđa.

Stvari poput filtera, kuhinjskih pomagala i zatvarača

Ovo su stvari koje skupljaju masnoću i pravi su izvor prljavština. Nikada ih ne možemo oprati do savršenstva, ali to neko drugi može, a to je mašina za pranje posuđa. Visoka temperatura u kombinaciji sa dobrim deterdžentom, ubitačna je kombinacija.

Sunđeri

Bakterije prvo napadaju vlažnu sredinu, a to su upravo sunđeri koje koristimo za brisanje kuhinje i koji stoje u sudoperi. Bolje je na vreme sprečiti nego lečiti, zato strpajte sve svoje sunđere u mašinu i biće kao novi.

slika 1 Iznenađujuće stvari koje možete oprati u mašini za sudove

Plastične igračke

Deca su često u dodiru sa najvećim izvorima bacila, čak se i igraju sa njima. Zato je preko potrebno dezinfikovati njihove igračke. Plastične igračke najbolje se peru u mašini za pranje posuđa. Pokušajte i videćete rezultat.

Četkice za zube

Da li ste se ikada zapitali koliko je čista vaša četkica za zube? Pa, vreme je. Ona je kao stvorena za pranje u ovoj mašini. Dubinski će je očititi i imaćete mnogo lepši osećaj u ustima.

Činije za životinje

Sve one posude iz kojih hranite svog ljubimca i te kako su prljave. Najbolja zaštita od bakterija je oprati ih do savršenstva. Tako ćete sigurno sanirati sve nečistoće.

Violeta Stojanović

Editors choice