Spavaća soba je mesto koje nije izloženo pogledima gostiju. Ipak, lepo uređena spavaća soba ne samo da poboljšava kvalitet života, već i ostavlja utisak pedantne osobe. Još ako i mesto u kojem spavate inspiriše, nema kraja vašoj sreći.

Neka vaša spavaća soba bude posebna i drugačija, a to možete postići uz pomoć nekoliko različitih stilova. Kako ne bi izgledala monotono, tu je pregršt sitnih detalja, a suveniri bi uneli poseban duh u vašu sobu. Prekrivači sa grafičkim printom veoma su popularni u poslednje vreme, pa možete nabaviti jedan za sebe.

Enterijer je nešto što utiče na naše raspoloženje, a prostor u kojem boravimo i spavamo primorani smo da gledamo veći deo dana. Ali, nismo primorani da živimo u nesređenom prostoru, a najgore je spavati u prostoriji koja nije dekorisana po našoj volji.

Spavaća soba je naintimnija prostorija u vašem domu. Ukoliko želite da je preuredite, ali vam nedostaje svežih ideja, evo mala pomoć! Sigurni smo da će vam se dopasti bar neki od predloga. Još smo sigurniji da ćete biti oduševljeni detaljima, koje bi rado preneli u svoju spavaću sobu.

Slika 135 Ideje za moderne spavaće sobe Slika 220 Ideje za moderne spavaće sobe Slika 317 Ideje za moderne spavaće sobe Slika 415 Ideje za moderne spavaće sobe Slika 514 Ideje za moderne spavaće sobe Slika 610 Ideje za moderne spavaće sobe Slika 77 Ideje za moderne spavaće sobe Slika 86 Ideje za moderne spavaće sobe Slika 94 Ideje za moderne spavaće sobe Slika 104 Ideje za moderne spavaće sobe

Violeta Stojanović

Comments