Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Zato je vreme za renoviranje vašeg životnog prostora. Neki od najvećih stručnjaka za uređenje doma kažu da ukoliko na nešto treba da potrošite novac to svakako treba da budu čaše, tanjiri, peškiri i salvete jer gosti će uvek obratiti pažnju na ove detalje.

Dekoriši svoj dom sa stilom 2 Dekoriši svoj dom sa stilom

Drugi trik ne podrazumeva trošenje mnogo novca a reč je o uramljenim slikama. Zapravo, to ne moraju da budu ni neke skupe umetničke slike. To mogu biti i vaše fotografije, sve dok su uramljene u lepe ramove i dok imaju neki fazon koji ih čini zanimljivom dekoracijom u prostoru.

Kada je sređivanje vašeg doma u pitanju, treba da se prvo razmislite šta je vama najvažnije, odnosno kakav ste vi tip osobe. Ne volite da pravite velike večere i generalno vas ne privlači ideja o kuvanju? Šta će onda vama onda veliki fensi i vrlo skup sto za ručavanje? Ako ste više osoba koja jede s nogu, ali uživa u koktelima, onda napravite sebi bar, mini šank uza kojim možete i da jedte i zanimljive barske stlice koje će pokazati tu razigranu stranu vaše ličnosti.

Editors choice