Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/4

Kada je u pitanju uređenje prostora u kome živimo, obično obraćamo pažnju prvenstveno na to šta se nama dopada, na udobnost, funkcionalnost, aktuelne trendove, ali i neka opšta pravila uređenja koje smatramo zakonima.

Međutim, pravila su tu da bi se kršila, zar ne?

I modni trendovi poslednjih sezona su takvi da se kombinuje nespojivo i krše pravila. Tako se na haljine nose patike, prave se kombinacije boja i materijala koje su do sada bile nemoguće i što delujemo čudnije, to nas smatraju autentičnijim, modno osvešćenim i boljim. Zato, pravilo da nema pravila treba da primenimo i kada je dekoracija doma u pitanju.

Jednostavno je, samo zaboravite na sve ono što mislite da treba da uradite u svojoj kući i budite odvažni. Ubrzo, vaš dom će postati baš poput onih iz magazina za za uređenje prostora.

Bez suvišnih detalja

Ljudi obično natrpaju jastučiće i prekrivače na sofe i razne detalje i ukrase stave na stočiće i police kako prostor ne bi izgledao prazan, međutim, minimalistički uređen prostor može izgledati čak mnogo bolje nego pretrpan stan.

Dekoracija doma Greške u uređenju koje mogu biti veoma šik Bez detalja Dekoracija doma: Greške u uređenju koje mogu biti veoma šik

Bez tepiha

Obično na pod stavljamo tepihe, itisone ili bar neku prostirku, kako bi ceo prostor delovao toplije. Međutim, ne samo da je jednostavnije za održavanje ukoliko su vaši podovi prazni, nego to čak nekad može izgledati i veoma trendi.

Dekoracija doma Greške u uređenju koje mogu biti veoma šik Bez tepiha Dekoracija doma: Greške u uređenju koje mogu biti veoma šik

Editors choice