Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Limun žuta boja može da otera monotoniju i između ostalog vaš prostor učini drugačijim.

Poslednji hladni dani mogu nam biti podstrek da unesemo malo svežine u naš dom. Životni prostor je nešto odakle sve počinje i na šta treba obratiti pažnju. Naterajte sebe da nešto promenite u životu, a bilo kakva promena dobro će vam doći. Boja budućnosti koja će doneti sjaj vašem domu je takođe naš favorit, a to je limun žuta.

Žuta boja podseća na svetlost, senzualnost i neizmernu energiju. Nema tih reči koje bi opisale njenu sposobnost da naglasi kreativnost i šarm određene prostorije.

Čista poput sunčeve svetlosti, izvanredno jarka nijansa odiše vatrenim intenzitetom i glasnik je proleća i toplijih dana.

Bili to predmeti od drveta obojeni u žuto, nameštaj u limun boji ili čak limun kao dekorativni ukras, utisak je isti, blistav i svetlucav. Ova boja, savršena je za uređenje enterijera i ukoliko niste obratili pažnju na njene čari, krajnje je vreme.

Za kombinaciju prirodnih i živih tonova, kontrast svetlog i tamnog, za istinski sjaj kojim može da odiše jedan prostor naša preporuka je limun žuta boja. Ova nijansa je povezana sa optimizmom, slavom i svetlom budućnošću. Ulepšaće vam dane provedene kod kuće, a nadamo se da će vam slike koje slede donekle ulepšati trenutak.

Nas su ubedile da je ovo savršeno uređeni enterijer po ukusu najpoznatijih dizajnera.

117 Dekor i inspiracija: Limun žuta boja 214 Dekor i inspiracija: Limun žuta boja 311 Dekor i inspiracija: Limun žuta boja 47 Dekor i inspiracija: Limun žuta boja 57 Dekor i inspiracija: Limun žuta boja

Izvor fotografija: bravacasa.rs

Violeta Stojanović

Editors choice