Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Limun žuta boja može da otera monotoniju i između ostalog vaš prostor učini drugačijim.

Poslednji hladni dani mogu nam biti podstrek da unesemo malo svežine u naš dom. Životni prostor je nešto odakle sve počinje i na šta treba obratiti pažnju. Naterajte sebe da nešto promenite u životu, a bilo kakva promena dobro će vam doći. Boja budućnosti koja će doneti sjaj vašem domu je takođe naš favorit, a to je limun žuta.

Žuta boja podseća na svetlost, senzualnost i neizmernu energiju. Nema tih reči koje bi opisale njenu sposobnost da naglasi kreativnost i šarm određene prostorije.

Čista poput sunčeve svetlosti, izvanredno jarka nijansa odiše vatrenim intenzitetom i glasnik je proleća i toplijih dana.

Bili to predmeti od drveta obojeni u žuto, nameštaj u limun boji ili čak limun kao dekorativni ukras, utisak je isti, blistav i svetlucav. Ova boja, savršena je za uređenje enterijera i ukoliko niste obratili pažnju na njene čari, krajnje je vreme.

Za kombinaciju prirodnih i živih tonova, kontrast svetlog i tamnog, za istinski sjaj kojim može da odiše jedan prostor naša preporuka je limun žuta boja. Ova nijansa je povezana sa optimizmom, slavom i svetlom budućnošću. Ulepšaće vam dane provedene kod kuće, a nadamo se da će vam slike koje slede donekle ulepšati trenutak.

Nas su ubedile da je ovo savršeno uređeni enterijer po ukusu najpoznatijih dizajnera.

117 Dekor i inspiracija: Limun žuta boja 214 Dekor i inspiracija: Limun žuta boja 311 Dekor i inspiracija: Limun žuta boja 47 Dekor i inspiracija: Limun žuta boja 57 Dekor i inspiracija: Limun žuta boja

Izvor fotografija: bravacasa.rs

Violeta Stojanović

Editors choice