Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Mnogi ljudi greše kada je dekoracija sobe za njihove mališane u pitanju. Naime, oni ili apsolutno zanemare izgled sobe njihovog deteta jer ne žele da ulažu vreme u nešto što dete možda i ne zna da ceni, a onda ni novac, jer dete kao dete, u igri će već sve to pocepati, isprljati ili uništiti.

S druge strane, poneki roditelji od dečje sobe prave “kućicu za lutke”. Oni misle da dete mora da spava u šarenoj sobi punoj kojekakvih igračaka i bebećih stvari, koja onda liči na sve sem na ostatak vašeg doma.

Međutim, soba vašeg deteta uopšte ne mora da odskače od drugih prostorija u vašoj kući. Ona može biti izuzetno lepa i dekorisana, tako da se savršeno uklapa u vaš dom, a opet da bude prikladna uzrastu vašeg deteta.

Evo kako možete dekorisati sobu mališana, bilo da je reč o bebi ili nešto starijoj deci, a da to izgleda zaista lepo i sa stilom.

Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu 1 Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu 2 Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu 3 Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu 6 Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu

Lenka Gatić

Editors choice