Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Mnogi ljudi greše kada je dekoracija sobe za njihove mališane u pitanju. Naime, oni ili apsolutno zanemare izgled sobe njihovog deteta jer ne žele da ulažu vreme u nešto što dete možda i ne zna da ceni, a onda ni novac, jer dete kao dete, u igri će već sve to pocepati, isprljati ili uništiti.

S druge strane, poneki roditelji od dečje sobe prave “kućicu za lutke”. Oni misle da dete mora da spava u šarenoj sobi punoj kojekakvih igračaka i bebećih stvari, koja onda liči na sve sem na ostatak vašeg doma.

Međutim, soba vašeg deteta uopšte ne mora da odskače od drugih prostorija u vašoj kući. Ona može biti izuzetno lepa i dekorisana, tako da se savršeno uklapa u vaš dom, a opet da bude prikladna uzrastu vašeg deteta.

Evo kako možete dekorisati sobu mališana, bilo da je reč o bebi ili nešto starijoj deci, a da to izgleda zaista lepo i sa stilom.

Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu 1 Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu 2 Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu 3 Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu 6 Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu Dečja soba kao najstilizovanija u vašem domu

Lenka Gatić

Editors choice