Ovaj prelepi stan nalazi se u Geteborgu u Švedskoj i prostire se na površini od 82 kvadratna metara pritom zauzimajući ceo poslednji sprat zgrade. Enterijer je prelep i inspirativan, a drvo igra glavnu ulogu u celokupnom dizajnu. Raspored prostorija je veoma jednostavan, sa jedne strane se nalazi dnevna soba, a sa druge dve spavaće sobe. Parket je od orahovog drveta i njime su pokriveni svi podovi, zidovi su beli sa ponekim detaljem u boji. Kuhinja, trpezarija i dnevni boravak su otvoreni i čine jednu ogromnu prostoriju, a imaju i izlaz na prelepu terasu.

apartment Swedish design Rustičan i topao dom u Švedskoj design Swedish apartment Rustičan i topao dom u Švedskoj

Drvene grede u prostorijama najviše privlače pažnju i upravo one daju toplinu ovom stanu. Još jedan element privlači pažnju, a to je zid od cigala koji daje rustičan izgled stanu. Ovo je definitivno jedan drugačiji švedski stan, sa mnoštvom detalja i toplih boja.

Swedish design 21 Rustičan i topao dom u Švedskoj Swedish design 3 Rustičan i topao dom u Švedskoj Swedish design 6 Rustičan i topao dom u Švedskoj Swedish design 10 Rustičan i topao dom u Švedskoj Swedish design 14 Rustičan i topao dom u Švedskoj Swedish design 8 Rustičan i topao dom u Švedskoj

Jelena Grujin

Comments