1/2

Stiglo je proleće, a sa njim i sezona venčanja. Uzbuđenje je na vrhuncu, pa ako planirate uskoro svadbu, krajnje je vreme da krenete u potragu za vašom haljinom o kojoj još od detinjstva maštate. Znamo da postoji veliki broj budućih mladi koje sanjaju o cvetnim, mini kao i venčanicama u boji, ali ipak veći je broj onih žena koje maštaju da se na dan venčanja pojave u klasičnoj, beloj venčanici. Klasična venčanica je i dalje izbor broj jedan, ali i klasična haljina pretrpela je izvesni preobražaj pa se danas u salonima mogu naći bele, duge venčanice koje su lepršave, sa puno tila i modernog dizajna. Nema sumnje da će vas klasična, duga haljina u beloj boji učiniti nežnom, senzualnom i ljupkom mladom.

vencanica3 10 klasičnih venčanica za venčanje iz snova (GALERIJA) vencanica11 10 klasičnih venčanica za venčanje iz snova (GALERIJA) vencanica21 10 klasičnih venčanica za venčanje iz snova (GALERIJA)

U svakom slučaju činjenica je da klasična venčanica odiše romantikom i čini da svaka žena izgleda poput princeze. Bilo da je na njoj glavni ukras čipka, til ili šljokie u predelu korseta, haljina koja se pripija uz telo i ravno pada učiniće vas zvezdom večeri, a zvanice će prosto biti oduševljene kako vam dotična haljina stoji. Ukrasene perlama ili kristalima, sa prelepom cipkom i u divnim kombinacijama boja, ispunjavaju bitan uslov za mnoge mlade-jednostavne su, a efektne!

vencanica31 10 klasičnih venčanica za venčanje iz snova (GALERIJA) vencanica4 10 klasičnih venčanica za venčanje iz snova (GALERIJA)

Editors choice